Rychlé bydlení dostupné pro všechny

Pořiďte si vlastní bydlení za hubičku! Dnes je možné dokonce i to, ač to zní k nevíře, neboť všichni víme, že ceny bytů, ale zároveň i jejich pronájmů, se především ve větších městech šplhají do astronomických výšin. Zatímco na západ od nás lidé problém s vlastním bydlením již dávno vyřešili mobilheimem, Češi tomuto bydlení teprve přicházejí na chuť https://slovnik.seznam.cz/cz-en/%3Fq%3Dvozidlo Ovšem jejich zájem rok od roku prudce stoupá.
náklady na bydlení, kalkulačka

Život pod vlastní střechou za pár korun!

To nejdražší na vlastním bydlení bývá jeho koupě. Ať už jde o byty anebo o stavbu domu, bude vás to stát nejméně několik milionů korun, spíše více, než méně. Takže není divu, že si takový výdaj celá řada lidí nemůže dovolit. Situace došla dokonce i tak daleko, že si tito lidé nemohou dovolit ani hypotéku – i ty už jsou nehorázně drahé a nedostupné.
Pokud jde o investici do bydlení, tak se i hypotéka vyplatí. Ale na druhou stranu, takový drahý a dlouhodobý úvěr je velice riziková věc, protože nikdo z nás neví, co se může v budoucnosti přihodit.
A kdo by si bral hypotéku, když může bydlet ve vlastním i bez ní! Třeba jen z vlastních úspor, anebo s pomocí malého úvěru. Vždyť mobilní dům vás vyjde zhruba na milión korun, a to už je částka, kterou je člověk schopný v dohledné době uspořit.
hlemýžď v trávě

Život mezi vlastními stěnami již za měsíc!

Pokud jde o stavbu domu, tak na tu člověk zpravidla čeká minimálně rok. Ale když do celého procesu zahrneme také tvorbu projektu, obíhání úřadů, stavbu, a vybavování nábytkem, může to trvat tři roky, i déle. Naopak v situaci, kdy se rozhodnete pro mobilheim, se můžete stěhovat již za měsíc!
Čím to je? Jak již bylo řečeno, tato stavba nemá pevné základy spojené se zemí. A proto od začátku až do konce vzniká v areálu výrobce. Ten vám ji následně na místo doveze speciálním vozidlem a usadí dům přesně tam, kde budete chtít. Za měsíc od objednání se můžete nastěhovat!